Succes

Succes staat sinds jaar en dag bekend om haar kwalitatieve en uitgebreide collectie van zowel klassieke als trendy agenda’s, maar ondertussen gaat het gamma van Succes veel verder dan dat! Vandaag de dag bestaat de collectie van Succes - naast agenda’s en inhouden - uit een uitgebreid assortiment van lederwaren; gaande van (akte-)tassen tot schrijfmappen, portemonnees en iPad- of iPhone-hoezen. 

Klik hier om de catalogus 2018 te doorbladeren.

Klik hier om de 18-maandscatalogus 2017-2018 te doorbladeren.

  • Classic


De Classic lijn is een vast onderdeel van onze collectie. Deze tijdloze lijn met verschillende modellen in vele materialen loopt van eenvoudig tot zeer luxueus en blijft jarenlang verkrijgbaar.

  • Excellence

De Excellence lijn daarentegen bestaat uit eigentijdse, jaarlijks wisselende modellen gemaakt van modieuze materialen. Deze modellen zijn zeer exclusief temeer omdat ze in een gelimiteerde oplage worden gemaakt.


  • Designer Specials


Voor de Designers Special lijn werkt Succes samen met een aantal grote Nederlandse ontwerpers. Neem eens een kijkje in de door Fred de la Bretonière of Floris van Bommel ontworpen collecties en laat u verrassen. Daarnaast is Succes ´Crystallized Dealer´ voor Swarovski. Ook uit deze samenwerking is een unieke collectie voortgekomen.


  • NewMe


De jongste lijn van Succes is NewMe. Een NewMe agenda, tas of accessoire is hip en trendy, en de collecties worden jaarlijks gewisseld. Deze producten worden gemaakt van moderne materialen en zijn veelal ontworpen door veelbelovende jonge designers.

LOGO SUCCES CMYK