Wie?

4D - Four Digits BVBA - zag het licht eind 2013, en is dus een relatief nieuwe onderneming. Nieuw, maar toch al een gevestigde waarde in de wereld van het school- en kantoormateriaal aangezien we voortbouwen op de fundamenten die gelegd werden door A.S.C. (All Stationery Company).

Ons team, een mooie mix van zowel meer ervaren als jonge en leergierige medewerkers, bestaat uit stuk voor stuk veelzijdige, gepassioneerde en gedreven werkkrachten met de nodige pit.

4D bevindt zich momenteel in volle expansie; we zijn onlangs verhuisd en hebben hieraan gekoppeld een aantal nieuwe leden in het team mogen verwelkomen. We zoeken dan ook regelmatig nieuwe collega’s die ofwel achter de schermen willen werken, ofwel meewerken aan het verder uitbouwen van het bedrijf door klantenprospectie, onderhouden van klantenrelaties,…
Geïnteresseerd om ons team te vervoegen?
Aarzel dan zeker niet; waag je kans en stuur een e-mail met je cv naar info@4-d.be

We willen de best mogelijke dienstverlening aanbieden aan onze klanten, en we doen er alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk ter plaatse te krijgen. Daarom werken we dan ook uitsluitend samen met betrouwbare en efficiënte transportfirma’s.