Wat?

4D speelt in op de steeds evoluerende noden van zowel (schoolgaande) jongeren als professionals en heeft voor elk wat wils in petto: we bieden een combinatie van zowel moderne en hippe als klassieke en tijdloze producten aan, zonder de prijs-kwaliteitverhouding uit het oog te verliezen.
We ijveren ervoor om onze klanten jaar na jaar het neusje van de zalm aan te bieden inzake Trend, School, Office en Lifestyle.

Jong of oud, professional of hobbyist; iedereen vindt zijn gading in ons assortiment.

4D is de trotse en exclusieve verdeler van de collecties van een aantal toonaangevende fabrikanten in hun respectievelijke segment:

  • enerzijds de tot de verbeelding sprekende hippe school- en lifestyle artikelen van NEW EDITION voor de trendy-minded (jong)volwassene (zowel de ‘back to school’- als de ‘yearround’collecties).
  • anderzijds de zowel 'klassieke' als eigentijdse agenda’s en kalenders van RYAM, SUCCES, LUGANO, STOCKMANS,… voor de veeleisende en veelzijdige professional.

4D staat eveneens in voor het verdelen van het 'klassieke' school- en kantoormateriaal van o.a. VIQUEL, BIC, ESSELTE, AURORA, ARTLINE, HENKEL, STAEDTLER, PILOT, 3M,… 

Daarnaast kunt U ook bij 4D terecht voor het volledige assortiment van DURACELL, dé referentie op vlak van allerhande standaard- en herlaadbare batterijen.