NIEUWE CATALOGUS DRESZ!

NIEUWE CATALOGUS DRESZ!

Ook de Nederlandse firma DRESZ heeft een gloednieuwe catalogus klaar met nieuwe artikelen en succesnummers in een nieuw jasje. Hieronder stellen we U een aantal nieuwkomers voor:

Virtual Reality-bril

Download een VR-app, plaats je smartphone in de 'VR'-bril en ontdek de wereld van Virtual Reality tijdens het kijken van films of spelen van games! 

De lichtgewicht-bril biedt optimaal gemak door de comfortabele hoofdband en is draadloos te gebruiken. 

Deze VR-bril is geschikt voor smartphones met een schermgrootte van 4-6 inch (10-15,2 cm).Besteleenheid: 2 stuks.

3-in-1 Lenzenset

Set van 3 lenzen voor smartphones, ideaal voor het maken van originele foto's.

(set bevat universele fisheye-lens voor panoramische foto's, groothoeklens voor landschapsfoto's en macrolens voor gedetailleerde close-ups). Makkelijk te bevestigen d.m.v. de universele lens-clip, wordt geleverd met handleiding.Besteleenheid: 2 stuks.

Compacte bluetooth-speaker

Luister steeds naar je favoriete muziek of bel hands-free via deze bluetooth-speaker! De speaker wordt geleverd met gebruikershandleiding, USB-laadkabel en line-in kabel. Beschikbaar in de kleuren 'goud' en 'titanium'.

Besteleenheid: 2 stuks per kleur.

Touchscreen gloves

Nooit meer koude vingers bij het bedienen van je smartphone met deze touchscreen gloves! Dankzij de geleidende vezels in de handschoen kan je naar hartelust blijven 'swipen', ook bij vriestemperaturen. De gloves zijn geschikt voor het bedienen van elk type touchscreen.Beschikbaar in zwart, rood, grijs en bruin.

 Besteleenheid: display met 48 (4 x 12) stuks of desgewenst 2 stuks per kleur.

Bekijk hier de volledige catalogus.