NIEUWE SCHOOLCOLLECTIES!

NIEUWE SCHOOLCOLLECTIES!

Het schooljaar is nog maar net bezig, maar achter de schermen is traditiegetrouw alweer heel wat werk verricht om u ook voor volgend schooljaar de nieuwste en hipste collecties te kunnen aanbieden. Klik op de onderlijnde collecties om de catalogus te doorbladeren.

SCHOOLCOLLECTIES

De gekende sterkhouders (Pip Studio, MLB Boys/Girls, Mojo,...) zijn natuurlijk weer van de partij, maar daarnaast stellen we ook een aantal sterke nieuwkomers aan u voor (o.a. Rice).
Goed om weten is dat Pip Studio uitpakt met een 10-jarige jubileum-editie in de ondertussen welbekende typische stijl.
Bereid u voor om andermaal gecharmeerd te worden!

SCHOOLCOLLECTIES - POLYPRO

Natuurlijk kunnen de 'polypro'-collecties van VIQUEL niet ontbreken. De grootste hardlopers van vorig seizoen werden opgefrist, maar uiteraard zijn er ook een heel aantal nieuwe collecties uitgebracht. Ook het assortiment pennenzakken is weer sterk uitgebreid.

 

SCHOOLCOLLECTIES - BACKPACKS

Naast de immens populaire backpacks van Mojo hebben we ondertussen nog een aantal andere spraakmakende merken aan het assortiment toegevoegd.
ConverseNew Balance en Kappa zijn hier de meest in het oog springende merken, maar daarnaast bieden we eveneens de immens populaire licenties bij de (aller)jongsten zoals Peppa Pig, Trolls, Cars, Paw Patrol,... aan.