GLOEDNIEUWE GIFT-COLLECTIES!

GLOEDNIEUWE GIFT-COLLECTIES!

Een nieuw voorjaar brengt alweer een nieuwe gift-collectie met zich mee, ditmaal zijnde editie 2018.

Pip Studio

Onze sterkhouder Pip Studio is uiteraard weer van de partij, met een ietwat nostalgische toets die de kenners zeker zullen weten te appreciƫren. Daarnaast hebben we ook de eer om een strikt gelimiteerde jubileum-collectie aan te bieden, waarbij geldt: first come, first served en op = op!

Smaakmakers gift-collectie 2018 Hide and Seek:

Smaakmakers gelimiteerde jubileumcollectie:

Rice 

Na de succesvolle editie 2017 - getuige daarvan zijnde de talrijke nabestellingen - is de kleurrijke en vrolijke collectie van Rice niet meer dan een logisch vervolg. Ook nu worden zowel jong als oud verwend door de onmiskenbare Rice-stijl: aantrekkelijke kleuren en speelse designs die een vleugje goedgemutstheid aan het alledaagse toevoegen!

Smaakmakers gift-collectie 2018 Rice:

vtwonen 

Wie het iets strakker en soberder wil, kunnen we de nieuwe collectie van vtwonen aanraden. Destijds het kleine broertje en ter aanvulling van de home-collecties, vandaag de dag een sterke speler in de wereld van de stationery. Met een agenda, kalender en maandplanner, notitieboeken in allerlei maten, dozen en mappen, een set kaarten en etuis van vtwonen maak je jouw leven beter georganiseerd en leuker!

Smaakmakers gift-collectie 2018 vtwonen:


&Anne

&Anne staat garant voor tot de verbeelding sprekende patronen,heldere kleuren en een flinke dosis nostalgie. Voor iedereen die de wereld van stationery een warm hart toedraagt, is deze grafische en kleurrijke &Anne gegarandeerd een schot in de (papieren) roos! 
&wie? &Anne!

Smaakmakers gift-collectie 2018 &Anne:

Bekijk hier de volledige catalogus Gift 2018!