VERS VAN DE PERS!

VERS VAN DE PERS!
Het schooljaar heeft zichzelf alweer op gang getrokken, maar achter de schermen is traditiegetrouw alweer heel wat werk verricht om u ook voor volgend (school)jaar de nieuwste en hipste collecties te kunnen aanbieden.
We nodigen u vriendelijk uit voor een rondleiding in onze toonzaal waar alles overzichtelijk uitgestald staat.


SCHOOLCOLLECTIES

Onze traditionele sterkhouders (Pip Studio, Rice, Pimpelmees, Mojo, Converse, New Balance,...) zijn natuurlijk weer van de partij, maar daarnaast stellen we ook een aantal sterke nieuwkomers aan u voor (o.a.Lil'Ledy, Snoopy (Baby), Coca Cola, Martin Garrix, Mickey Heritage, Fresh Brand,... ).

De lijst met nieuwigheden en collecties is te lang om op te noemen, dus wees gerust: voor zowel meisjes als jongens zal u een zeer omvangrijk assortiment kunnen aanbieden!

DRESZ to expresz!

Bekend geworden door de rekbare boekenkaften, en daarna pijlsnel gegroeid door seizoen na seizoen leuke accessoires en hebbedingetjes uit te brengen. Ook de nieuwste najaarscatalogus heeft tal van verrassingen in petto zowel qua stationery, home als deco!

    

VOOR ELK WAT WILS!

Met de nieuwe lijvige catalogus boordevol leuke cadeau-artikelen bent u gegarandeerd gewapend om uw klanten het hele (voor)jaar door te verrassen met originele aanbiedingen!

Voor valentijn, moeder-/vaderdag, pasen, verjaardagen, of gewoon zomaar; we garanderen u dat u voor elke leeftijdscategorie en voor elke gelegenheid het perfecte geschenk kunt aanbieden!